Ga naar Content

Terugkijken NH Sport: Koen Stam en Reinier Robbemond over AZ - LASK Linz

ALKMAAR - Donderdagavond neemt AZ het thuis op tegen LASK Linz bij de laatste 32 van de Europa League. Voorafgaand aan het duel blikte NH Sport vanuit Alkmaar vooruit met speciale gasten. De uitzending is hieronder terug te zien.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Presentator Erik-Jan Brinkman ging donderdag bij het AZ-stadion in gesprek met Koen Stam, Reinier Robbemond en Theo Brinkman.

Koen Stam
Stam is op dit moment trainer van Jong AZ, samen met Michel Vonk. Hij heeft met meerdere basisspelers gewerkt en weet als geen ander hoe de situatie is bij de club. Aan het einde van het seizoen stopt hij echter bij de beloften.

Reinier Robbemond
Robbemond was vier jaar speler van AZ (2001-2005) en werkte later als jeugdtrainer bij AZ. In 2014-2015 had de voormalig middenvelder Jong AZ onder zijn hoede. Eerder dit seizoen was Robbemond assistent-trainer van PSV toen de Eindhovenaren tegen LASK Linz speelden. De poulewedstrijden eindigden toen in 0-0 en 4-1 voor de Oostenrijkers.

Theo Brinkman
Namens het Noordhollands Dagblad volgt Theo Brinkman de club op de voet. Als AZ-watcher is hij daardoor op de hoogte van alle ontwikkelingen bij zowel het eerste als bij Jong AZ.

Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Lees ook