Sport

Spits Jelle Duin is terug bij FC Volendam maar vergeet te scoren

14 februari 2020, 22.45 uur · Aangepast 14 februari 2020, 23.21 uur · Door Redactie

Whatsapp

VOLENDAM - Drie maanden geleden maakte Jelle Duin zijn laatste minuten in het eerste elftal van FC Volendam. Vanwege een knieblessure lag hij er al die tijd uit. Vrijdagavond maakte hij als invaller zijn rentree tegen Telstar. Blij was de spits niet. Hij miste twee goede kansen, waardoor FC Volendam op een 1-1 gelijkspel bleef steken. 

NH Sport/Edward Dekker

Quote

"Ik zal vast nog wel even wakker liggen"

FC Volendam-speler Jelle Duin

"Ik had deze wedstrijd op slot moeten gooien", baalde Duin. "Dat is zuur. Zeker in de strijd waar we nu in zitten. Ik zal vast nog wel even wakker liggen, maar we moeten ook weer door."

Tekst gaat verder onder de video

NH Sport/Edward Dekker

Quote

"Vier verliespunten, dat is zonde"

FC Volendam-trainer Wim Jonk

"We kregen er weinig druk op", blikt FC Volendam-trainer Wim Jonk terug op de uitermate zwakke eerste helft van zijn team. "Telstar deed het goed. Elke bal diep is ook lastig, daar hebben wij moeite mee. Na rust hebben we de wedstrijd beter opgepakt en krijgen we twee, drie uitstekende kansen. Daar moet je er eentje van maken."

Het tweede 1-1 gelijkspel deze week doet zeer bij Jonk. "Je hebt vier verliespunten en dat is zonde." Maandag 24 februari is de volgende wedstrijd van de Volendammers, uit tegen Jong FC Utrecht.

Whatsapp