Ga naar Content

Weer botsing op gevaarlijke weg bij Andijk: "Maak dit kruispunt nu eens veilig"

ANDIJK - Op de kruising van de Gedeputeerde Laandweg en de Driehuizen in Andijk is zijn vanochtend twee auto's tegen elkaar gebotst. Het is de zoveelste keer dat er een ongeluk gebeurt op dit kruispunt. De dorpsraad laat zich daarom ook kritisch uit: "Maak dit kruispunt nu eens veilig."

Foto: Kruising Andijk

"We hopen, en velen met ons, dat dit kruispunt nu voor eens en voor altijd veilig wordt gemaakt middels een rotonde", zo schrijft de dorpsraad van Andijk op Twitter. "Wij hebben in de aanloop van de in 2018 uitgevoerde en door het HHNK voorgestelde herinrichting van de Gedeputeerde Laanweg al in een zeer vroeg stadium aangegeven bij de gemeente en het Hoogheemraadschap, dat de voorstelde aanpassingen NIET het gewenste resultaat zouden opleveren."

Volgens de dorpsraad worden er nu wel gesprekken gevoerd over het aanleggen van een rotonde. "Ik heb van de burgemeester begrepen dat de gesprekken met Hoogheemraadschap de goede kant op gaan", vertelde Van Keulen eerder aan NH Nieuws. "Het waterschap is niet negatief over de komst van een rotonde. De burgemeester heeft het idee dat alles in orde gaat komen en het is duidelijk dat we samen geen genoegen nemen met iets anders dan een rotonde op de Gedeputeerde Laanweg."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!

Lees ook