Alkmaar

'Komende wedstrijden AZ in stadion ADO Den Haag'

12 augustus 2019, 07.09 uur · Aangepast 12 augustus 2019, 10.03 uur · Foto: ANP

Whatsapp

De komende twee wedstrijden van AZ vinden plaats in het stadion van ADO Den Haag. Dit meldt De Telegraaf.

Het gaat om de Europa League-wedstrijd donderdagavond tegen MC Mariupol en op zondag speelt de Alkmaarse club een Eredivisie-wedstrijd tegen FC Groningen.

Vanwege het ingestorte dak kan er voorlopig niet worden gevoetbald in het AFAS stadion. AZ zou dus als vervanger hebben gekozen voor het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. De club kan dit zelf nog niet bevestigen. ""De ticketsystemen zijn anders bij ADO. Sparta en Utrecht zijn ook opties", zegt een woordvoerder van AZ.

De wedstrijd van vanavond van Jong AZ - Telstar wordt gespeeld op het trainingscomlex van AZ in Wijdewormer. Dit bevestigt de club op Twitter.

Lees ook: Onderzoeksraad voor Veiligheid buigt zich over AZ-stadion

Gisteren sprak NH Nieuws nog met supporters die na de winst van de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk nog steeds aangeslagen waren. "Het is mijn club. Iedereen heeft het erover met elkaar." Een andere fan maakt zich serieus zorgen. "Ik ben bang dat het hele stadion opnieuw moet worden gebouwd."

Tekst loopt door onder de video.

Fans reageren op instorten dak AZ stadion - NH Nieuws

Het dak boven de Molenaarstribine stortte zaterdagmiddag in. Vandaag begint de Onderzoeksraad voor de Veiligheid met een verkennend onderzoek naar de oorzaak van het instorten van het dak van het stadion.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!
Whatsapp