West-Friesland

Terugkijken: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019

16 mei 2019, 18.01 uur · Aangepast 17 mei 2019, 14.37 uur

NH Nieuws

ZWAAG - In Theater de Philharmonie in Haarlem werd gisteravond voor de dertiende keer de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gehouden. Dertig finalisten streden om een podiumplek, maar vier bedrijven vielen uiteindelijk in de prijzen. Grote publiekswinnaar van de avond: Karsten Tenten, uit eveneens Zwaag. Dit kampeerbedrijf werd veertien maanden geleden met de grond gelijk gemaakt bij een verwoestende brand.

De deelnemers aan de Ondernemingsverkiezing werden door een jury beoordeeld op onder andere de mate van onderscheidend zijn in de bedrijfstak. Nadat alle deelnemers hun bedrijf op het podium hadden gepitcht voor de vakjury en het publiek, werden de winnaars gekozen.

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2019

In de categorie MKB Klein is Ventis Scheepstimmerwerk uit Enkhuizen er met de winst vandoor gegaan. Microtechniek uit Beverwijk mocht zich tot winnaar kronen in de categorie MKB Midden. Van de MKB-Groot ondernemingen maakte Van der Laan uit Zwaag de meeste indruk op de jury. 

Publieksprijs
De publieksprijs ging naar Karsten Tenten, uit eveneens Zwaag. Zijn bedrijf heeft een zware periode achter de rug. In april van vorig is het volledige bedrijfspand afgebrand. Vorige maand is de eerste paal geslagen van het nieuwe pand. Ook deze prijs is weer een extra stap in de goede richting. "We hebben zo hard gewerkt om er bovenop te komen. Dit doet ons zo goed. We kunnen nu nog meer met goede moed doorgaan."

Kijk hierboven de uitzending van gisteravond terug.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!