Ga naar Content
Noord-Holland

Weer een eenzame Kerst voor Goor? Jonge vlam blijkt 'instabiel wrak'

13 december 2018, 12.44 uur · Aangepast 13 december 2018, 15.06 uur
Door: · Foto: ANP Kippa Ferdy Daman

Het lijkt erop dat Gordon de kerstdagen toch weer alleen moet doorbrengen. Hij zou gevoelens hebben gehad voor ene Ryk, een model dat voor 24 uur overvloog vanuit Zuid-Afrika, maar de affaire is alweer over.

Dat meldt De Telegraaf

De 55-jarige presentator liet zijn nieuwe lover Ryk overkomen uit Zuid-Afrika en bracht samen met hem een vluchtig bezoek aan Masters of LXRY. 

Uitnodiging
De entertainer leerde Ryk drie maanden geleden kennen tijdens zijn vakantie in het Afrikaanse land. Na een 'geweldige tijd' nodigde Gordon Ryk uit om naar Amsterdam te komen. Zo geschiedde. Deze week bezochten ze samen Masters of LXRY. Alleen vloog Ryk 24 uur na aankomst alweer terug naar Zuid-Afrika.

Lees ook: Gordon openhartig in nieuwe biografie: 'Ben als kind misbruikt en heb een zelfmoordpoging gedaan'

Gordon wil niet precies zeggen wat er is gebeurd in die uren, maar vertelt wel aan De Telegraaf: "Het is gewoon weer een grote ramp. Opnieuw heb ik te maken met zo’n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund. Nee, hij slaapt niet meer bij mij. Hij had een hotel op het vliegveld en vloog de volgende morgen naar huis. Het is allemaal erg pijnlijk. Daarom wil ik zo graag mijn liefdes nog even stil houden voordat ik ermee naar buiten kom, maar ook dat is weer niet gelukt."

Ontgoocheld
Volgens de krant zou de SBS-presentator na de nacht met Ryk in Amsterdam 'ontgoocheld' thuis zitten. Of eigenlijk in Londen: om bij te komen van de break up is Goor naar de Engelse hoofdstad vertrokken om kerstinkopen te doen.

Lees ook: Gordon ruilt RTL in voor Talpa

Een (beetje flauwe) tip van NH Nieuws aan Gordon: een kerstboom werkt perfect tegen een eenzame Kerst. Wist je namelijk dat er in zo'n boom duizenden insecten wonen? Lees hier alle tips voor de perfecte boom.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0630093003!