Ga naar Content
Sport

Ten Hag neemt Neres mee naar Kiev

27 augustus 2018, 10.18 uur
Door: · Foto: Pro Shots/Erik Pasman

Erik ten Hag heeft David Neres opgenomen in de wedstrijdselctie voor de return tegen Dinamo Kiev in de play-offs voor deelname aan de Champions League.

De Braziliaan is hersteld van de verrekking van zijn hamstring die hij opliep in de uitwedstrijd bij VVV in Venlo. Ajax moet het in Oekraïne wel stellen zonder Nico Tagliafico. De Argentijn pakte in het thuisduel met Dinamo Kiev zijn derde gele kaart in de voorronde en is daarom geschorst. Hij krijgt een paar dagen vrij van Ten Hag en daarom heeft verdediger Mitchel Bakker een plek in de wedstrijdselectie. 

Ook Dennis Johnsen heeft een plek in de selectie van Ten Hag voor de belangrijke play-off-return. De Noor was zaterdag invaller in het met 5-0 gewonnen duel met FC Emmen.

Lees ook: Ajax walst over debutant FC Emmen heen

Ajax won de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev woensdag in de Johan Cruijff ArenA met 3-1. De wedstrijd in Kiev gaat dinsdag om 21.00 uur van start.

Lees ook: Ajax zet goede stap richting de Champions League

Tegenstander Dinamo Kiev verspeelde in de aanloop naar het duel met Ajax punten in de competitie in Oekraïne. De ploeg bleef op bezoek bij Chornomorets Odessa steken op een gelijkspel: 1-1.