Ga naar Content

Aflevering #1 reisprogramma NH De Wereld Rond: Het allermooiste kitestrand en een Frans chateau

HAARLEM Er zijn talloze Noord-Hollanders in het buitenland: voor een vakantie, voor stage, maar ook om een nieuw leven te beginnen. Onze reislustige NH Nieuws-verslaggever Eline Boshuizen reist over de hele wereld om ze op te zoeken en te volgen.

In de eerste aflevering van het reisprogramma NH De Wereld Rond volgen we verschillende Noord Hollanders. Zo maken we kennis met kitesurfer Hans Lieben uit Haarlem, die Bonaire als zijn tweede thuis heeft. Hij neemt Eline mee naar het 'mooiste kitestrand van de wereld'. 

Lees ook: Mister Bonaire woont in Haarlem en kitesurft bijna elke dag

Ook gaat Eline op stap met het gepensioneerde echtpaar Hans en Marjan Anchelon uit Purmerend, die sinds ze met pensioen zijn, de wereld aan het ontdekken zijn. Zij gaan met de camperclub op vakantie in Noord-Duitsland. 

Purmerenders Ruud en Nathalie vertrekken voorgoed uit hun woonplaats om een bed & breakfast te gaan beginnen in het Franse Pouzauges. Hoe zal het ze vergaan? Eline volgt ze deze zomer. 

Lees ook: Hans en Marjan zijn verslaafd aan 'camperen'

Alles alleen
Het programma produceert Eline helemaal alleen en maakt ze met een klein budget. Filmen, interviewen, monteren; alles wordt door haar gedaan. "Het is soms best pittig, maar ik merk dat ik veel dichter bij de mensen sta, doordat ik niet met een hele crew aankom. Ik krijg echt een band."

NH De Wereld Rond is vanaf zaterdag 29 juli om 18:15, 20:15 en 22:15 te zien op tv, of kijk eerder via deze pagina. Volg de avonturen van Eline via Instagram

Bekijk de eerste aflevering van NH De Wereld Rond hier:

Video #167899
Foto: NH