Ga naar Content

Bestuurder gestolen auto rijdt zichzelf klem in Hoofddorpse heg na achtervolging

Bij een achtervolging in Hoofddorp heeft de bestuurder van een gestolen auto zichzelf klemgereden in een heg op de straat Graan voor Visch. Hij is aangehouden en het voertuig is in beslag genomen.

Foto: VLN Nieuws - Eric van Lieshout

Rond 16.30 uur vanmiddag kwam de politie de gestolen wagen op het spoor, vertelt een woordvoerder. Deze kreeg een stop-teken van een politieauto, maar de bestuurder van de auto besloot om zich niet zomaar gewonnen te geven.

Na een achtervolging door Hoofddorp reed hij zichzelf uiteindelijk klem in een heg op een doodlopend parkeerterrein. Bij de achtervolging werd ook een politiehelikopter ingezet om de auto te kunnen volgen vanuit de lucht.

De bestuurder is vervolgens door de politie aangehouden. De auto is in beslag genomen. Ook zou de bestuurder bij een tankstation iets hebben weggegooid. De woordvoerder kan niet bevestigen of er ook iets is gevonden.

Agenten zoeken naar iets wat de bestuurder zou hebben weggegooid bij een tankstation - Foto: VLN Nieuws - Eric van Lieshout

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.