Ga naar Content

Al week chaos op drukste kruispunt Heiloo door defecte stoplichten

De verkeerslichten op de kruising van de Kennemerstraatweg met de Stationsweg en de Kanaalweg in Heiloo zijn al ruim een week defect. De gemeente doet op haar website de belofte dat de stoplichten dinsdag gerepareerd zouden worden, maar woensdagochtend moeten verkeersregelaars nog steeds orde scheppen in de chaos.

Verkeersregelaars aan het werk op woensdagochtend - Foto: Frank Veenhof/NH

De verkeerslichten functioneren al ruim een week niet door een kapot onderdeel in de regelkast. Inwoners maken zich zorgen om de veiligheid van hun kinderen. Op het kruispunt rijden dagelijks zo'n 20.000 auto's.

De verkeersregelaars staan er bijvoorbeeld niet de hele dag, maar alleen op drukke tijdstippen. “Mensen rijden dan gewoon door zonder na te denken en mijn kinderen kunnen dan niet oversteken”, schrijft Suus Rus op Facebook.

De gemeente laat in een reactie weten dat woensdag de reparatiewerkzaamheden afgerond zullen worden. En inderdaad woensdagmiddag is er een einde aan de defecte stoplichten gekomen.

Foto: Frank Veenhof/NH

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.