Ga naar Content

Scorende Devon Koswal heeft draai gevonden bij Telstar: "Geen leuke tijd gehad"

Telstar wist vrijdagavond opnieuw het publiek in Velsen-Zuid te vermaken. Dit keer werd Jong PSV met 3-1 verslagen. Aan de zijde van de Witte Leeuwen was Devon Koswal de gevierde man door de belangrijke tweede treffer binnen te knallen. Het was bovendien zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal. "Mooi moment."

Met zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal hielp Devon Koswal Telstar aan de drie punten - NH Sport

De centrale verdediger steekt de laatste weken in blakende vorm en beloonde zichzelf door de 2-1 te maken. "Mijn zusje, opa en oma waren er allemaal bij", aldus de glunderende Devon Koswal. "Eindelijk ben ik van die nul af. Zo voelt het echt."

"Hard werken en als je een kans krijgt, dan moet je hem pakken"

Telstar-speler Devon Koswal

De verdediger kwam deze zomer over van FC Dordrecht. In Zuid-Holland kende hij een vervelend afscheid en is daarom nu extra blij dat het bij Telstar weer voor de wind gaat. "Als je al bijna twee jaar in het eerste speelt en vervolgens wordt teruggezet, dan is dat niet leuk", vertelt Koswal, die bij Telstar dus zijn draai heeft gevonden. "Je moet het vertrouwen van de trainer winnen. Hard werken en als je kans krijgt, dan moet je hem pakken."

De volgende wedstrijd van Koswal en Telstar is op vrijdag 12 april. Dan gaat de ploeg van Ulrich Landvreugd en Anthony Correia op bezoek bij De Graafschap. 

Bekijk hieronder de reactie van Ulrich Landvreugd na de 3-1 overwinning op Jong PSV. 

Ulrich Landvreugd hoopt dat Telstar lang kan meestrijden om de vierde periode - NH Sport

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play