Ga naar Content

Morgen doet NH De Grote A7-race van Hoorn naar Amsterdam: wat is het snelst?

Nu de brug op de A7 deels is afgesloten, is het puzzelen hoe je het snelst aan de andere kant komt. Neem je de sluiproute? Pak je de trein of de fiets? Of riskeer je het erop, en waag je een poging via de twee rijbanen die nog wel open zijn? Maandagochtend nemen vier verslaggevers van NH de proef op de som en dat is te volgen in ons liveblog en op radio bij De Ontbijttafel, het ochtendprogramma van NH.

Foto: NH Media

Het idee is simpel: er vertrekken vier verslaggevers om 08.00 uur vanaf de Drieboomlaan in Hoorn. Ieder van hen pakt een ander vervoermiddel en route: Tom gaat met de auto over de A7, Mischa met de auto via een sluiproute, Nina met het openbaar vervoer en Frederieke pakt de elektrische fiets. Wie van hen als eerst bij het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid is, heeft gewonnen.

Maandagochtend stipt 08.00 uur komt NH met een liveblog. Hierin is de race van de vier verslaggevers te volgen. Wie wint volgens jou? Stem in de poll hieronder. 

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

whatsapp Wil je ons nieuws via WhatsApp ontvangen? Abonneer je hier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.