Ga naar Content

De Peiling: werkzaamheden A7 gaan mij in de weg zitten

Wie vanaf 7 april via de A7 de brug over het Noordhollandsch Kanaal wil gebruiken, komt waarschijnlijk in een verkeerschaos terecht. Tussen april en september wordt er aan de brug gewerkt waardoor de helft van de A7 nog maar beschikbaar is voor al het verkeer. Heb jij daar straks last van? En heb je al bedacht hoe je bijvoorbeeld naar je werk komt?

Foto: Adobe Stock

De overlast gaat volgens experts enorm worden en zij adviseren iedereen dan ook om thuis te blijven of het openbaar vervoer te nemen. 

Niet alleen de A7 gaat voor een deel dicht, ook de sluipwegen rond Purmerend worden afgesloten. Alle wegen door de Beemster die van noord naar zuid lopen gaan in de ochtendspits dicht en ook worden de sluiproutes links en rechts van de N247 afgesloten. Veel vaste gebruikers van de A7 zijn radeloos en bedenken alternatieven om toch op tijd op hun werk te komen.

Heb jij straks ook last van de werkzaamheden? Is het je dagelijkse route? En heb je al een alternatief bedacht? Praat mee door je reactie achter te laten op onze Facebookpagina en vanmiddag live vanaf 16.30 uur op NH Radio!

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].

Lees ook