Ga naar Content

De Peiling: de camping moet een kampeerplek blijven

De vaste gasten van camping Sandevoerde in Zandvoort willen juridische stappen ondernemen tegen de projectontwikkelaar die op hun terrein luxe chalets wil bouwen. Dat is vaker in het nieuws de afgelopen tijd: steeds meer campings worden omgebouwd naar luxe bungalowparken. Wat denk jij van deze ontwikkeling?

Foto: Adobe Stock

In een brief aan de kampeerders van camping Sandevoerde in Zandvoort heeft de nieuwe eigenaar aangekondigd dat alle huurcontracten worden opgezegd met ingang van volgend jaar. 

Dit lezen we vaker in het nieuws de afgelopen tijd: steeds meer campings worden omgebouwd naar luxe bungalowparken. Dat is jammer, want waar moet je nou heen met je tentje, je caravan of je campertje. De camping moet de camping blijven!?

Ben je het daarmee eens? Wil jij graag je tentje opzetten op een ouderwetse camping of ben je juist meer van de luxe chaletparken? En hoe ging dat vroeger bij jullie thuis, gingen jullie wel eens kamperen met het hele gezin, en waar dan? Deel jouw mening en campingverhalen op onze Facebookpagina en vanaf 16.30 uur op NH Radio!

Op NH Radio hoor je De Peiling tussen 16.30 uur en 17.00 uur tijdens Vandaag de Dag.
Bel of Whatsapp 088-8505152 als je mee wil praten. Online reageren doe je op de Facebookpagina van NH Nieuws. Geen Facebook maar wel een mening? Mail dan naar [email protected].

Lees ook