Ga naar Content

Dansjuf Anne-Fleur brengt Europapa-mania terug naar Molen de Breek: "Zijn natuurtalenten"

De Europapa-mania bereikt grote hoogten, merken ze ook bij gymvereniging Olympia Oosthuizen. Juf Anne-Fleur Tol speelt graag op die hype in: gisteren nam ze met haar streetdance-klas een TikTok-video op bij Molen De Breek, die ook als decor in de officiële Eurovisie Songfestival-videoclip van Joost Klein dient.

Europapa-dansles bij molen De Breek - NH Nieuws

"Kleine meisjes vooraan", dirigeert juf Anne-Fleur haar veertig kinderkopjes tellende klas in de juiste formatie. Met de rap draaiende molen op de achtergrond gaat de klas snel daarna volledig uit z'n dak op de beats van het opzwepende Eurovisie Songfestival-nummer. 

Lees verder onder de TikTok-post

"Het zijn natuurtalenten", oordeelt Anne-Fleur. De animo onder haar leerlingen om op het nummer te dansen is gigantisch, merkt ze. "Aan het begin van de les, als ze binnenkomen, vragen ze: 'mag Europapa?'. Dus het is zeker een hit." 

"We worden er een beetje moe van, maar hij blijft wel goed hangen"

Moeder over Europapa

Dat beamen haar leerlingen. "Ik draai het heel veel, dus papa en mama worden er wel een beetje gek van." Een moeder beaamt dat: "Thuis, op het schoolplein, op het werk, we worden er een beetje moe van, maar hij blijft wel goed hangen."

Lees ook

💬 Wil je niets missen uit Zaanstreek-Waterland?

Taalfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]