Noord-Holland

Lees terug: AZ deelt dreun uit aan Ajax en FC Volendam delft onderspit tegen Heerenveen

25 februari 2024, 20.00 uur · Aangepast 25 februari 2024, 23.29 uur
Door: Sport · Foto: Pro Shots / Toon Dompeling

Er is deze zondag weer genoeg regionale topsport, zo is er schaatsen op de NK allround én NK sprint, een Noord-Hollandse derby tussen Os Lusitanos en Hovocubo (0-2) in het zaalvoetbal én we zijn bij de amateurderby Spartanen - SEW. Als klap op de vuurpijl hebben we een extra lange uitzending van NH Sport op de radio (16.30-22.00 uur) in verband met AZ - Ajax (2-0) én FC Volendam - Heerenveen (0-4).

Suggesties? Mail dan naar [email protected]

25 februari 2024, 22.17 uur

Bedankt voor het volgen

We sluiten voor dit weekend ons liveblog af in de wetenschap dat AZ een grote stap zette tegen Ajax voor het behoud van plek vier. FC Volendam ging hard onderuit tegen Heerenveen en Isabel Grevelt pakte het laatste WK-ticket op de sprint. Tot volgende week!

25 februari 2024, 22.58 uur

Bekijk en beluister nú de reacties vanuit Volendam:

25 februari 2024, 23.29 uur

Koopmeiners bezorgt Atalanta punt tegen oud-ploeggenoot Reijnders

Teun Koopmeiners heeft Atalanta in de uitwedstrijd tegen AC Milan in de Serie A aan een punt geholpen. De Oranje-international benut kort voor rust een strafschop en zorgt daarmee voor de eindstand: 1-1. Voor Koopmeiners, die de penalty recht door het midden schoot, is het zijn achtste doelpunt dit seizoen in de competitie.

AC Milan neemt al in de 3e minuut de leiding door een knap doelpunt van Rafael Leão. De Portugees komt vanaf de linkerkant naar binnen en schiet diagonaal raak in de rechterbovenhoek.

Naast Koopmeiners heeft ook aanvoerder Marten de Roon een basisplek bij Atalanta. Mitchel Bakker en Hans Hateboer blijven op de reservebank zitten. Bij Milan is Tijjani Reijnders ook reserve, net als vorige week tegen Monza. Toen mocht hij nog invallen, dit keer niet.

25 februari 2024, 21.53 uur

Lees hoe Volendam ten onder ging tegen de Friezen

25 februari 2024, 21.46 uur

90' Goal...

Thom Haye bekroont zijn goede wedstrijd met een schitterend doelpunt.

FC Volendam - Heerenveen 0-4

25 februari 2024, 21.39 uur

80' Een bal op de paal

Een grote kans voor Heerenveen. De bal eindigt via Mio Backhaus op de paal.

FC Volendam - Heerenveen 0-3

25 februari 2024, 21.24 uur

68' Goal...

Het gaat nu wel heel hard in Volendam. Van Amersfoort zorgt voor de tweede goal in twee minuten.

25 februari 2024, 21.22 uur

66' Goal..

Simon Olsson verdubbelt de Friese voorsprong in Volendam na een schot van Osame Sahraoui.

FC Volendam - Heerenveen 0-2