Duel met twee gezichten voor Telstar-middenvelder Danny Bakker: scoren en uitvallen

Lang leek Telstar dankzij een doelpunt van Danny Bakker af te stevenen op een nieuwe overwinning. De middenvelder brak na acht minuten de ban voor de Witte Leeuwen, maar tot zijn eigen spijt moest hij niet veel later naar de kant met een blessure en zag hij NAC Breda helaas langszij komen. "Erg jammer dat de 1-1 nog valt."

Danny Bakker maakte tegen NAC zijn eerste in het shirt van Telstar - NH Sport/Christian Marck

In de 32e minuut zat de wedstrijd voor Bakker er op nadat het in zijn kuit schoot. "Het zakte niet weg. Ik probeerde nog door te pakken. Ik ben benieuwd hoe het er morgen uit ziet", vertelde de doelpuntenmaker na afloop.

"We wilden voor de winnende gaan. We zagen nog mogelijkheden"

Telstar-trainer Ulrich Landvreugd

Telstar-trainer Ulrich Landvreugd kon uiteindelijk leven met een gelijkspel. "Ik ben niet beteuterd, maar had wel het gevoel dat er meer in had gezeten. We wilden voor de winnende gaan. We zagen nog mogelijkheden. Zij leken ook met die 1-1 op dubbele gedachten te zitten", aldus Landvreugd.

Bekijk hieronder de reactie van Telstar-trainer Landvreugd.

Telstar-trainer Landvreugd: "Er had meer ingezeten" - NH Sport/Christian Marck