Ga naar Content

Dieptepunt voor Telstar en Snoei: "Andere koers gaan varen"

TOP Oss wist tot aan vanavond pas twaalf keer te scoren in 21 wedstrijden. En juist tegen Telstar, in nota bene de laatste minuut, werd de dertiende seizoenstreffer gemaakt. Het was het winnende doelpunt voor de hekkensluiter en tevens een dieptepunt voor trainer Mike Snoei en zijn ploeg. "We kunnen wel blijven roepen dat we er alles aan gedaan hebben."

Telstar-trainer Mike Snoei: "Misschien moeten we het anders gaan doen" - NH Sport/Frank van der Meijden

"Wie gaat er in hemelsnaam bij ons een goal maken?", vraagt Snoei zich hardop af na de 1-0 nederlaag. "Misschien moeten we het anders gaan doen. Misschien met meer risico gaan spelen, met meer aanvallers. Dan moeten we het voorin anders gaan neerzetten." 

"Elke speler moet zich gaan schamen"

Telstar-middenvelder Danny Bakker

"Moedeloos. Zorgwekkend. Dat zijn kreten die wel eens door je hoofd gaan. Maar als ik deze jongens zie trainen en vandaag zie spelen, dan kom ik tot de conclusie dat ze er alles aan doen. Maar we moeten meer goals maken en dus daarom misschien wel een andere koers gaan varen", aldus Snoei. 

Tekst gaat verder onder de video. 

Telstar-middenvelder Danny Bakker: "Iedereen moet zich schamen" - NH Sport/Frank van der Meijden

Ook Danny Bakker hield een nare smaak over aan het duel. De middenvelder begreep ook niet waarom hij en zijn teamgenoten voor de zoveelste keer met lege handen stonden. "Elke speler moet zich gaan schamen. Je krijgt wel de kansen, maar maakt ze niet af. Misschien is dat een gebrek aan kwaliteit", aldus Bakker. 

Na de nederlaag blijft Telstar op de negentiende plaats in de eerste divisie staan en ziet het hekkensluiter TOP Oss naderen tot op een punt. Volgende week wacht de ontmoeting met concurrent FC Den Bosch.

Lees ook

Download de app

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app.

Download on the App StoreOntdek het op Google Play