Ga naar Content

Volendam-spits Robert Mühren tekent bij en neemt ambassadeurschap op zich bij Voetbal Volendam

Volendam-spits Robert Mühren heeft zijn contract met één jaar verlengd. Ook krijgt de 34-jarige voetballer een rol als ambassadeur van Voetbal Volendam, de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Volendam en RKAV Volendam

Robert Muhren van FC Volendam - Foto: PRO SHOTS / Erik Pasman

Mühren heeft bijna 200 duels gespeeld voor FC Volendam en wist daarin 92 keer te scoren. Hij begon met voetballen bij RKAV Volendam en kwam vervolgens uit voor onder andere FC Volendam, AZ, Zulte Waregem en SC Cambuur. In 2022 keerde hij terug bij FC Volendam. Dit seizoen wist hij vijf keer te scoren voor de Volendammers. Mühren gaat nog zeker één seizoen door met voetbal en daarna wordt hij ambassadeur van Voetbal Volendam.

"We zijn ontzettend blij dat een clubicoon als Robert ons op de lange termijn wil gaan helpen met het verder opbouwen van Voetbal Volendam"

directeur Frans ten Berge

Volendam is vandaag vertrokken naar Turkije voor een trainingskamp. "We zijn ontzettend blij dat een clubicoon als Robert ons op de lange termijn wil gaan helpen met het verder opbouwen van Voetbal Volendam", aldus directeur Frans ten Berge op de website van de Volendammers. 

Lees ook