Ga naar Content

Hilversum neemt afscheid van omgekomen meisjes, grote erehaag na afscheidsdienst

Er wordt vandaag afscheid genomen van de twee Hilversumse zusjes Cécile (14) en Livia (12) die begin deze maand om het leven kwamen bij een ongeluk met een spookrijder op de snelweg. Dat gebeurt met een afscheidsdienst in Schouwburg Gooiland. Na afloop wordt er een grote erehaag om de rouwstoet gevormd. 

Foto: Gemeente Hilversum

Voor de erehaag worden veel belangstellenden verwacht. Voor hen wordt tegenover de schouwburg een aparte plek aangewezen waar ze de rouwstoet kunnen volgen en plaats kunnen nemen in de erehaag. 

De familie vraagt om respect voor hun privacy in deze voor hen heel ingrijpende gebeurtenis. De afscheidsdienst en de uitvaart van de meisjes zijn besloten. 

Verslagenheid groot

Cécile en Livia kwamen twee weken geleden om het leven, ook de spookrijder overleefde het ongeluk niet. De ouders van de Hilversumse tieners raakten ook zwaargewond. Over hoe het met hen gaat, doet de familie geen uitspraken.

De tieners waren leerlingen van het Hilversumse Comenius College. De verslagenheid en het verdriet op de middelbare school is groot. 

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]