Ga naar Content

Ajax zonder Bergwijn tegen AEK Athene

Ajax moet het morgen tegen AEK Athene doen zonder de geblesseerde Steven Bergwijn en de geschorste Steven Berghuis. "Het ziet er niet goed uit voor Bergwijn", laat John van 't Schip weten op de persconferentie. Het goede nieuws is dat de Ajax-trainer wel een beroep kan doen op Brian Brobbey. 

Ajacied Steven Bergwijn - Foto: Pro Shots/Stanley Gontha

De opdracht voor Ajax is morgen duidelijk. Winnen, want bij een zege eindigen de Amsterdammers als derde en gaan ze door naar de Conference League. "We hoeven niet te rekenen of naar andere wedstrijden te kijken", laat John van 't Schip weten vanuit de persruimte in de Johan Cruijff Arena. "We weten dat maar één ding ons verder gaat helpen, en dat is winnen."

Tekst loopt door onder de tweet.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Naast de Amsterdamse coach schoof ook Devyne Rensch aan voor een vooruitblik op AEK Athene. "We willen winnen met goed voetbal. Alleen als dat niet lukt, dan moeten we maar winnen met wat minder goed voetbal." De verdediger merkt dat de sfeer aanzienlijk is verbeterd. "We zijn als team naar elkaar toe gegroeid, waardoor iedereen meer voor elkaar werkt. En we zijn meer op elkaar ingespeeld."

Ajax - AEK Athene begint morgenavond om 21.00 uur en verslag is te volgen op onze site en app.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52