Samenvatting: strijdend Blauw-Wit komt te kort in eigen huis tegen beter KZ

In de Korfbal League heeft Blauw-Wit voor eigen publiek verloren van provinciegenoot Koog Zaandijk. In de eerste helft waren beide ploegen nog gewaagd aan elkaar, maar na rust lieten de Zaankanters zien over meer kwaliteit te beschikken. Het leverde KZ een dik verdiende 16-21 zege op. Marijn van den Goorbergh scoorde met vier treffers het vaakst voor de bezoekers. En bij Blauw-Wit was Jordi van Elburg goed op schot. Hij schoot maar liefst zes keer raak.

Samenvatting Blauw-Wit tegen Koog Zaandijk - NH Nieuws

Door de zege blijft Koog Zaandijk bovenin meedoen in de Korfbal League. Na vier wedstrijden is de achterstand op koploper LDODK twee punten. Blauw-Wit staat zesde met vier punten uit evenzoveel wedstrijden. Groen Geel speelde gisteravond al. In eigen huis ging de korfbalclub uit Wormer onderuit met 18-21 tegen promovendus HKC. Daardoor staat Groen Geel nu achtste met één punt uit vier wedstrijden.