Ga naar Content
Een vrouw houdt een taart vast met een hart erop.
Noord-Holland

NH Helpt: Wie is een taart waard?

8 december 2023, 12.40 uur · Aangepast 8 december 2023, 14.12 uur
Door: Rachel Morssink · Foto: Fieke Vreeburg

Je buurvrouw, je nichtje, de meester op school? Bij NH Helpt maken we vanaf januari elke week iemand blij met een taart. En niet zomaar een taart? Nee, we hebben het hier over de overheerlijke NH Helpt Taart! Wil jij graag iemand voordragen? Dat kan!

In januari begint het radioprogramma NH Helpt. Dat is elke zaterdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur te beluisteren op NH Radio. In de uitzending maakt presentator Rachel Morssink wekelijks iemand blij met de overheerlijke NH Helpt Taart.

De rubriek heet: Wie is een taart waard? Wil jij iemand bedanken, verrassen of een hart onder de riem steken? Ken je iemand die altijd voor anderen klaarstaat? Of iemand die wel een opsteker kan gebruiken? Kortom, wie is een taart waard?

Vul het formulier in en wie weet komen we binnenkort bij jullie langs met een taart!

Tekst gaat verder onder de foto.

Presentator Rachel Morssink - Foto: NH Media / Melle Bos

Presentator Rachel Morssink maakt met het programma NH Helpt haar presentatiedebuut op NH Radio. "De afgelopen jaren werkte ik als verslaggever bij NH en ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur. NH Helpt is een erg mooi platform en ik hoop op veel bijzondere oproepjes in de uitzending."

Wil je ook een oproepje plaatsen op de website van NH Helpt? Dat kan op www.nhhelpt.nl. Het mag een hulpvraag zijn, maar je kunt ook iets aanbieden. Het idee is dat Noord-Hollanders elkaar kunnen helpen met vragen, tijd, kennis of spullen, áltijd met gesloten beurzen.

NH Helpt Taart

Voor de maand januari zijn we op zoek naar de eerste taartontvangers. Wil jij graag iemand blij maken met de NH Helpt Taart? Laat het ons weten en wie weet komen we binnenkort bij jullie langs met het heerlijke gebak!

NH Helpt

Wat is NH Helpt precies? NH Helpt is een platform waar Noord-Hollanders elkaar kunnen vinden en helpen, altijd met gesloten portemonnee. Je vindt ons online en op radio en tv.

Website
Alle oproepen van NH Helpt zijn te lezen op www.nhhelpt.nl. Hier kun je ook zelf een vraag of een aanbod plaatsen.

Radio
Vanaf 6 januari zal Rachel Morssink elke zaterdag tussen 12.00 uur en 14.00 uur het programma NH Helpt gaan presenteren op de radio. Het NH Helpt Antwoordapparaat is de hele week te bereiken op: 088-8 505 303.

Elke werkdag om 13.40 uur hoor je bij June Hoogcarspel een oproep van NH Helpt in het radioprogramma June tot Twee. 

Tv
Op tv is NH Helpt vanaf 9 januari te zien. Isabella Prins presenteert elke dinsdag om 17.10 uur het programma NH Helpt voor tv en online.

Contact
Wil je de redactie van NH Helpt bereiken? Stuur dan een mail naar [email protected].

Wie is een taart waard?

Elke week maken we iemand blij met de speciale NH Helpt-taart. Wil je iemand nomineren voor een taart? Dat kan hier

Lees ook