Start van hoofdcontent

Sport

nl

Jarige Mike Snoei heeft vrede met gelijkspel bij Jong FC Utrecht: "Ietsje beter"

4 december 2023, 22.08 uur · Aangepast 4 december 2023, 22.56 uur · Door Edward Dekker

Op zijn zestigste verjaardag had trainer Mike Snoei op meer gehoopt dan een 0-0 gelijkspel tegen Jong FC Utrecht. "Er waren weinig uitgespeelde kansen. Ik kan wel leven met een gelijkspel."

Telstar-trainer Mike Snoei na de 0-0 bij Jong FC Utrecht - NH Sport/Erik-Jan Brinkman

Snoei miste opnieuw een flink aantal spelers, onder wie Tom Overtoom, Danzell Gravenberch en Thomas Oude Kotte. Desondanks hadden de Velsenaren controle over de wedstrijd. Zelf kansen creëren lukte echter ook amper. Snoei:  "De omstandigheden hielpen niet bepaald mee. Ik gaf net de trainer (Ivar van Dinteren, red.) een handje en die zei dat wij ietsje beter waren."

Clean sheet

Onder lat maakte Ronald Koeman jr. na bijna drie maanden afwezigheid zijn rentree. De goalie hoefde geen enkele redding te verrichten en vond dat zijn ploeg meer dan één punt verdiende. "Het scheelde niet veel, maar ik denk dat wij wel de dominantere ploeg waren."

Tekst gaat verder onder de video.

Ronald Koeman jr vindt dat Telstar meer verdiende dat het punt - NH Nieuws

"Ik heb de trainer bij het eten voor de wedstrijd gefeliciteerd", aldus de attente Koeman jr. over de jarige Snoei. "Helaas geen cadeau van drie punten voor hem, dat was wel mooi geweest."

"Fitter"

De jarige job wil zo graag met Telstar omhoog op die ranglijst. Door het gelijkspel blijven de Velsenaren de nummer achttien van de eerste divisie. "We moeten ook wel wat fitter worden, we missen echt wel vier à vijf hele goede spelers."

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-trainer Mike Snoei baalt van 18e plek en wil graag klimmen op die ranglijst - NH Sport/Erik-Jan Brinkman

"Dom"

Tot slot kijkt Snoei nog terug op de rode kaart van Jorginho Soares. De centrale verdediger pakte tweemaal een gele kaart rond de middenlijn. "Heel dom."

Vrijdag speelt Telstar opnieuw uit. De Witte leeuwen gaan dan op bezoek bij FC Groningen. Je kunt die wedstrijd live bij NH Sport op de radio volgen. De aftrap is om 20.00 uur.