Ga naar Content

F-Side roept op om woensdag naar Johan Cruijff Arena te komen

Supporters van de harde kern van Ajax roepen op om woensdag om 13.00 uur naar de Johan Cruijff Arena te komen. Ajax en Feyenoord spelen vanaf 14.00 uur hun zondag gestaakte onderlinge duel uit. De landskampioen verdedigt een voorsprong van 3-0 in de Johan Cruijff Arena, waar geen publiek welkom is.

De F-Side van Ajax - Foto: PRO SHOTS / Stanley Gontha

De eerste stap is afgelopen zondag gezet, doelt de F-Side in een bericht op sociale media op het ontslag van directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "En gaan we gaan door in onwillekeurige volgorde."

RvC

Als het aan de F-Side ligt, dan vertrekken Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Jan van Halst en Maurits Hendriks ook snel bij Ajax. Eringa, Schlick en Mosman zitten in de raad van commissarissen. Jan van Halst is interim-directeur van de club uit de hoofdstad en Hendriks was nauw betrokken bij het aanstellen van Mislintat.

Fans van de F-Side gooiden zondag herhaaldelijk vuurwerk op het veld, waardoor het duel met Feyenoord werd gestaakt. Vervolgens bestormden ze het hoofdgebouw en bekogelden ze de Mobiele Eenheid met stenen.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52