Ga naar Content

Steekpartij eist leven in Driehuis, dader op de vlucht

Bij een steekpartij aan de Wolff en Dekenlaan in Driehuis vanmorgen om 10.50 uur is iemand overleden. Een aantal leerlingen van het Ichthus Lyceum heeft het mogelijk zien gebeuren, hen is slachtofferhulp aangeboden. 

De politie laat weten dat meerdere mensen getuigen zijn geweest van de steekpartij. "Het is mogelijk dat daar ook leerlingen van het Ichthus Lyceum bij waren", zegt een woordvoerder van de politie.

Wat de aanleiding van de steekpartij was en de identiteit van het slachtoffer zijn nog niet bekend. De politie is vanwege het incident op zoek naar een witte, lange jongeman met lichtgekleurde kleding aan en heeft daarom een melding verspreid via Burgernet

De politie is volop bezig met het onderzoek. Er wordt ook met een politiehond naar sporen gezocht op het grasveldje aan de andere kant van de straat. De politie laat weten dat sportactiviteiten bij sportverenigingen in de buurt vandaag gewoon door kunnen gaan.

Tekst gaat verder onder de tweet. 

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

De conrector van de school, Arjan Odijk, laat aan NH weten dat het slachtoffer geen leerling is van de school.

Een deel van de Wolff en Dekenlaan is afgezet, waardoor leerlingen anders moeten fietsen. De politie laat weten dat de activiteiten van sportclubs in de omgeving gewoon door kunnen gaan.

Lees ook