Ga naar Content

Daryl van Mieghem verlaat FC Volendam definitief en tekent bij ADO Den Haag

Daryl van Mieghem is niet langer speler van FC Volendam. De 33-jarige aanvaller heeft zoals verwacht een contract getekend bij ADO Den Haag. Van Mieghem ligt nu tot en met de zomer van 2025 vast bij de eerstedivisionist. 

Daryl van Mieghem heeft getekend bij ADO Den Haag - Foto: ADO Den Haag / Angelo Blankespoor

De in Amsterdam geboren van Mieghem kreeg onlangs van FC Volendam te horen dat hij moest rekenen op minder speeltijd. Zodoende ging de ervaren voetballer op zoek naar een nieuwe werkgever en vond deze in ADO Den Haag. 

Sterkhouder

FC Volendam nam Van Mieghem in de zomer van 2021 over van De Graafschap en in zijn eerste seizoen werd gelijk promotie naar de eredivisie bewerkstelligd. In het promotiejaar was Van Mieghem een van de dragende krachten en scoorde hij elf keer in 37 wedstrijden. Bovendien gaf Van Mieghem dat seizoen zestien assists. Ook het afgelopen jaar in de eredivisie kon Van Mieghem goede statistieken overleggen. Met acht doelpunten werd de aanvaller clubtopscoorder van FC Volendam. 

Lees ook

Bij ADO Den Haag komt Van Mieghem onder andere Henk Veerman tegen. Veerman kreeg net als Van Mieghem te horen dat hij beter kon gaan uitkijken naar een andere club. ADO Den Haag is het nieuwe seizoen matig begonnen en heeft uit de eerste twee speelronden pas één punt gehaald.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.