Ga naar Content

AZ-selectie is rond volgens coach Jansen en komst Manhoef dus niet actueel: "Posities goed ingevuld"

Na de minimale overwinning van vorige week op Santa Coloma (0-1) speelt AZ morgenavond de return tegen de ploeg uit Andorra. Op de persconferentie liet trainer Pascal Jansen weten dat het dit keer beter moet. "Ik heb er vorige week niet van genoten."

Trainer Pascal Jansen vond dat AZ vorige week in Andorra niet zichzelf was - NH Nieuws

"We daar ons werk gedaan en gewonnen", vertelt Pascal Jansen tegen de aanwezige journalisten in het AZ-stadion. "We zijn nu weer klaar om ons te verbeteren tegen de mannen uit Andorra."

"Excuses"

Naast Jansen zat Dani de Wit in de Alkmaarse perszaal. De aanvallende middenvelder baalde ook flink van het vertoonde spel vorige week in Andorra. "Tuurlijk speel je op hoogte en was het warm, maar dat mag geen excuses zijn."

Tekst loopt door onder de video.

AZ'er Dani de Wit wil van excuses niets weten over matige vertoning van vorige week - NH Nieuws

Transfermarkt

In de matig gevulde perszaal ging het niet alleen over de Europese tegenstander van AZ, maar ook over de transfermarkt. AZ verdiende de afgelopen weken tientallen miljoenen aan de transfers van Sam Beukema, Tijjani Reijnders en Milos Kerkez. Toch is het de vraag of de Alkmaarse club nog wat gaat doen met die zak met geld. "Alle posities zijn gewoon goed ingevuld", aldus een tevreden coach.

Tekst loopt door onder de video.

Veel geld in Alkmaar, maar Jansen is tevreden met zijn huidige selectie - NH Nieuws

Manhoef

De transfermarkt loopt nog door tot het einde van deze maand. In de media cirkelt de naam van Vitesse-speler Million Manhoef rond, maar volgens Jansen is dat op dit moment niet aan de orde.

AZ - Santa Coloma begint morgenavond om 20.45 uur en na afloop kan je het verslag en de reacties terug vinden op deze site.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52