Ga naar Content

Zwaar ongeluk Markenbinnen kost 21-jarige man het leven

Bij het ongeluk vannacht op de N246 bij Markenbinnen is een 21-jarige man uit Breda overleden. Zijn medepassagier, een man (21) uit Amersfoort, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. In en rond het water wordt gezocht naar een mogelijk derde slachtoffer.

Foto: Foto's: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter

Zojuist heeft de politie bekend gemaakt dat ook de andere twee slachtoffers zijn overleden. De 21-jarige jongen uit Amersfoort overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ook is het lichaam van het derde slachtoffer in het water gevonden. Hij heeft het ongeluk niet overleefd. 

Bij een botsing tussen twee auto's vannacht op de N246 raakte een van de auto's te water. Een van de passagiers, de man uit Amersfoort, werd door de klap uit de auto geslingerd.

De man uit Breda werd door hulpdiensten uit de auto gehaald, maar hij bleek al te zijn overleden.

Zoektocht derde slachtoffer

De politie vermoedt dat er nog een derde persoon in de auto zat. De zoektocht naar dit mogelijke slachtoffer heeft de hele nacht geduurd. In de loop van de ochtend heeft een speciaal duikteam van het landelijk team onderwater (LTOZ) de zoekactie overgenomen. Die gaan nu een deel van de Markervaart uitkammen.

Het scheepsvaartverkeer in de Markervaart tussen de Enge Stierop en de Tapsloot kan daar vanwege de zoekactie niet doorvaren.

Foto: Tom Jurriaans / NH Nieuws

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.

Lees ook