Ga naar Content

Elke keer raak in Hoorn: opnieuw overval op Lidl, dader nog spoorloos

Op de Lidl in Hoorn is vanavond een overval gepleegd. Rond de klok van zeven eiste een man het geld van medewerkers van de Lidl op het Clausplein. Een ander filiaal van dezelfde supermarktketen enkele kilometers verderop maakte een overval al enkele keren mee. De politie is nog op zoek naar de dader.

Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood
Op de Lidl op het Clausplein in Hoorn is vanavond een overval gepleegd. Rond de klok van zeven eiste een man het geld. Of en wat er exact buit is gemaakt, is nog onbekend. De politie zegt tegen NH nog op zoek te zijn naar de dader.
 
Volgens burgernet gaat het om een donkere man van 1 meter 80. Hij draagt zwarte kleding en is tussen de 20 en 30 jaar oud.
Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.

Al eerder raak in de buurt

Eerder vond er op de Lidl in Hoorn, een vestiging enkele kilometers verderop,  ook al een overval plaats. Een man die op dat moment in de winkel aan de Huesmolen boodschappen deed, bedacht zich geen enkel moment en rende de dader achterna. 
 
In alle haast liet de overvaller bij zijn fiets geld vallen. Ivar Otten, de man die hem achterna liep, werd afgeschrikt door hem met een 'flink mes'.

Lees ook