Ga naar Content

Twee tieners binnen 24 uur neergestoken in Purmerend

Binnen één etmaal vonden er twee steekpartijen plaats in Purmerend. De eerste gebeurde woensdagavond in het Leeghwaterpark, de tweede gistermiddag op de Rocamadour. Beide slachtoffers zijn 16-jaar oud. Het is nog niet duidelijk of er een verband is tussen de twee steekpartijen, de politie doet nog onderzoek.

Foto: Inter Visual Studio

In het Leeghwaterpark werd woensdagavond een jonge skateboarder uit het niets in zijn arm gestoken. De 16-jarige jongen uit Purmerend skatete onder het viaduct toen hij werd uitgescholden door twee jongens. Hij werd achtervolgd en één van de jongens stak daarna de skateboarder in zijn arm. 

Donderdag werd rond vijf uur 's middags ook een 16-jarige slachtoffer van een steekpartij. Op de plek van de steekpartij troffen agenten het slachtoffer aan met een oppervlakkige wond. De daders hadden zich al uit de voeten gemaakt.

Mogelijk verband wordt onderzocht

Er is niemand aangehouden, laat de politie weten. Ze zijn nog op zoek naar getuigen.

Of de twee incidenten met elkaar verbonden zijn, is nu nog niet te zeggen. Daar wordt onderzoek naar gedaan, aldus de woordvoerder van de politie.

Foto: Inter Visual Studio

Lees ook

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.