Start van hoofdcontent

Bloemendaal

nl

Meerdere gewonden bij massale vechtpartij op strand Bloemendaal

27 mei 2023, 07.57 uur · Aangepast 27 mei 2023, 09.41 uur · Door Coen van den Braber

Op het strand van Bloemendaal zijn vannacht meerdere gewonden gevallen bij een grote vechtpartij. Drie mensen zouden zijn gestoken. Ze zijn met letsel naar het ziekenhuis meegenomen.

Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

Op het strand van Bloemendaal ging het vannacht flink mis. Meerdere mensen gingen met elkaar op de vuist. Volgens de politie zijn rond 00:30 uur drie mensen met een scherp voorwerp geraakt. De ambulance werd daarop ingezet. 

Politie kwam massaal naar het strand toe, maar toen ze aanwezig waren, was de situatie inmiddels onder controle. Maar de schrik zit er goed in, voornamelijk door het behoorlijke aantal gewonden. 

"Er kan gestoken zijn met een mes, met glas, het kan van alles zijn. Dat gaan we nu onderzoeken"

Woordvoering politie Noord-Holland

Waarmee exact gestoken is, is niet duidelijk. "De gewonden worden eerst in het ziekenhuis behandeld. Daarna vragen we ze waarmee exact gestoken is. Dat kan een mes zijn, maar kan ook glas zijn. We weten het nog niet", stelt de politie.

Vooralsnog zijn nog geen verdachten opgepakt en is de politie bezig met onderzoek.

De tekst loopt door na de Tweet.

De bloedspetters zijn op de grond nog goed te zien.

De tekst loopt door na de foto.

Foto: Inter Visual Studio / Kyrlian de Bot

Voor bewoners en dagjesmensen rondom het gebied is het al de zoveelste klap. Op exact dezelfde hoogte brandde vorige week Bloomingdale af. De strandtent is totaal verwoest en kan als verloren worden beschouwd.