Noord-Holland

๐Ÿ”ด Liveblog | Volendam buigt uiteindelijk na rust voor Feyenoord (2-1) en Ajax wint met gemak van sc Heerenveen (2-4)

11 maart 2023, 16.00 uur ยท Aangepast 12 maart 2023, 22.26 uur
Door: Milton Pus ยท Foto: Pro Shots/Kay in 't Veen

Welkom! In ons liveblog vind je in het weekend groot en klein regionaal sportnieuws. Tips? Mail naar [email protected]

12 maart 2023, 22.26 uur

Door dit eigen doelpunt verliest FC Volendam in De Kuip

12 maart 2023, 21.56 uur

Afgelopen!

12 maart 2023, 21.55 uur

FC Volendam eindigt de wedstrijd met tien man

Xavier Mbuyamba krijgt in de laatste minuut direct rood voor het neerhalen van de doorgebroken Bullaude. De verdediger is daardoor sowieso geschorst tegen Fortuna Sittard komende vrijdag.

12 maart 2023, 21.51 uur

Er is niet veel tijd meer...

12 maart 2023, 21.38 uur

Mirani passeert zijn eigen keeper: 2-1

Na een goede actie van Gimenez tikt Mirani de harde voorzet in het eigen doel. FC Volendam kijkt voor het eerst tegen een achterstand aan.

12 maart 2023, 21.28 uur

Veerman mist enorme kans

Opnieuw krijgt Henk Veerman een enorme kans. Eén op één met doelman Wellenreuther schiet de Volendammer naast. Het blijft 1-1.

12 maart 2023, 21.13 uur

Zeven minuten na rust is het gelijk

Na voorbereidend werk van Geertruida prikt Gimenez in de 52e minuut de 1-1 achter Volendam-keeper Stankovic,

12 maart 2023, 21.07 uur

FC Volendam met dezelfde elf begonnen aan de tweede helft, Feyenoord wisselt 3(!) keer