Ga naar Content

Waar is vermiste vrouw uit Haarlem? Oud-militairen kammen Amsterdamse Bos uit

Het Veteranen Search Team (VST) zoekt vandaag met tachtig mensen in het Amsterdamse Bos naar een vermiste 29-jarige vrouw uit Haarlem. De vrouw is nu twee weken vermist en voor het laatst in verwarde toestand gezien bij VUmc Ziekenhuis in Amsterdam. 

Het Veteranen Search Team zoekt onder andere langs de Bosbaan - Foto: VLN Nieuws

Op foto's is te zien dat onder andere langs de Bosbaan wordt gezocht. De politie laat weten dat de vrouw inderdaad nog niet is gevonden. "Wij hopen heel erg dat we haar vinden en doen daar hard ons best voor", zegt een politiewoordvoerder.

De vrouw is 1.67 meter lang, heeft een slank postuur, een lichte huidskleur en draagt mogelijk een grote bril. Toen ze vermist raakte droeg ze een witte jas met capuchon en donker embleem ter hoogte van de linkerborst. Ook droeg zij een sjaal, lichtkleurige schoenen en een donkerkleurige rugzak. 

De politie laat ook weten dat Jessica een litteken van ongeveer één centimeter lang op de knokkels bij haar pink en ringvinger op een van haar handen heeft. 

Dode man

Opvallend is dat tijdens de zoektocht vanochtend ook een dode man is gevonden in Nieuwe Meer bij het Amsterdamse Bos. Er lijkt geen verband te zijn. 

Lees ook

💬 Wil je iets kwijt?

Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]