Ga naar Content

'Geweldsexplosie' na wedstrijd amateurclubs NVC en BVV'31: twee spelers mishandeld

Een wedstrijd tussen twee lagere elftallen van amateurclubs NVC uit Naarden en BVV’31 uit Blaricum eindigde zaterdagmiddag met twee zware mishandelingen. Zo'n zes tot zeven personen sloegen en schopten een 26-jarige en een 29-jarige speler van BVV'31.

Foto: NH Nieuws

Nadat de wedstrijd tussen de twee clubs rond 15.45 uur eindigde, brak het geweld los. Volgens de politie, die het gevecht 'een geweldsexplosie' noemt, werd een lid van BVV'31 in de dug-out door circa zes tot zeven personen belaagd en mishandeld.

Een van die betrokkenen trapte de 26-jarige speler vol in de borst. Het slachtoffer kwam daarbij ten val en werd hierop door de andere personen meerdere malen geschopt en geslagen. De speler werd daarbij ook op zijn hoofd geraakt.

Geslagen en getrapt

Een andere 29-jarige speler van BVV'31 werd door evenveel mensen mishandeld. Zij sloegen en trapten hem tegen de grond. Omdat andere aanwezigen het vechten stopten, konden de twee slachtoffers uit hun benarde positie worden bevrijd.

De gewaarschuwde politie hield op het complex van NVC een 29-jarige verdachte uit Hilversum aan. Beide spelers van BVV’31 deden aangifte en moesten worden nagekeken door een dokter. De 29-jarige verdachte werd meegenomen voor verhoor.

De politie is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van de mishandelingen. Zowel BVV'31 als NVC waren vanavond niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook

Meer nieuws uit 't Gooi?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit 't Gooi. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/Gooi

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected] 

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]