Gerelateerde videos

Samenvatting: schitterend affiche tussen Hovocubo en FC Eindhoven in halve finale

Hovocubo is in de halve finale van de KNVB-beker uitgeschakeld door concurrent FC Eindhoven. De zaalvoetballers kwamen in de eigen sporthal in Zwaag nog wel op voorsprong via Appie Attahiri, maar het werd 3-1. Overigens was dit duel vorig seizoen de bekerfinale, destijds trok Hovocubo wél aan het langste eind.

Appie Attahiri (midden) maakte de enige goal van Hovocubo - Foto: Michel Bes

Het begin van Hovocubo was dus nog goed. Attahiri maakte na een één-tweetje met Oualid Tarifit de 1-0. Dat bleek uiteindelijk ook de ruststand. In de tweede helft kwam Eindhoven helemaal terug tegen Hovocubo.

De Brabanders sloegen in vijf minuten driemaal snoeihard toe. Eerst maakte Ayoub Boukhari de gelijkmaker. Daarna waren het Denzel van Houtum en Said Bouzambou, die de eindstand op 3-1 bepaalde.

De focus van Hovocubo kan volledig op de competitie. Daarin is 10 maart concurrent FC Eindhoven de eerstvolgende tegenstander.