Ga naar Content

'Stilte en rondvliegende schoenen', grootste nederlaag komt hard aan bij Telstar-speler Najah

Een avond om heel snel te vergeten voor Anass Najah. De middenvelder verloor met Telstar op bezoek bij Heracles Almelo met 7-0. En dat betekende de grootste nederlaag voor Najah uit zijn carrière. "Ik miste de mannelijkheid."

Telstar-speler Anass Najah vond dat Koeman in de steek is gelaten - NH Nieuws

"We hebben als team doelman Ronald Koeman Jr. in de steek gelaten", blikt Anass Najah terug op de afstraffing tegen Heracles. De middenvelder zoekt rustig naar de juiste woorden, want hij wil niet precies zeggen hoe hard dit verlies aankomt. "Dan zou je alleen maar piepjes horen."

"Huiswerk"

Deze fikse nederlaag zag niemand eigenlijk aankomen. Telstar doet het namelijk zeer aardig dit seizoen. Opvallend was het aantal tegentreffers. Slechts 30 in 25 wedstrijden. "Staan we te hoog of waren we te aanvallend?", zoekt trainer Mike Snoei naar verklaringen voor deze sportieve malaise. "We hebben een hoop huiswerk."

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-coach Mike Snoei over de dramatische avond in Almelo - NH Nieuws

"Eigen wereld"

Na afloop zei Najah dat er wel een voetbalschoen door de kleedkamer vloog, maar dat het vooral stil was. "Iedereen was in zijn eigen wereld." Een nederlaag die hard aan komt bij de Witte Leeuwen en ervoor zorgt dat de club uit Velsen-Zuid een plekje zakt op de ranglijst naar positie tien. "Heel cliché, maar we moeten door. We gaan morgen naar de club en de beelden bekijken."

Tekst loopt door onder de video.

Telstar-speler Anass Najah over de emoties na de afstraffing tegen Heracles - NH Nieuws

Volgende week mag Telstar op jacht naar eerherstel tegen FC Eindhoven. Dat duel vindt vrijdag 3 maart plaats in Velsen-Zuid om 20.00 uur. Uiteraard live te volgen via NH Radio.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52