Ga naar Content

Peter van der Aart is nieuwe voorzitter Honkbalweek Haarlem

Peter van der Aart is de nieuwe voorzitter van Honkbalweek Haarlem. Hij volgt Guus van Dee op, die in het afgelopen najaar aftrad. Haarlemmer Van der Aart is op dit moment bestuurslid bij de Koninklijke Nederlandse honkbal- en softbalbond (KNBSB). 

Nederland is winnaar van de dertigste editie van de Honkbalweek Haarlem - Foto: NH Sport/Frank van der Meijden

Van der Aart heeft zijn strepen ruimschoots verdiend in de honkbal- en softbalsport. De Haarlemmer was als voorzitter bij het Schalkwijkse DSC'74 betrokken bij het organiseren van toernooien, coachte hij het vrouwenteam en hielp hij bij de fusie tot Olympia Haarlem. Hij was in 2014 voorzitter van het WK Softbal, dat in Haarlem werd gehouden. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Peter van der Aart - Foto: Renata Jansen

"Met Peter als nieuwe voorzitter denken wij de juiste persoon op het goede moment binnen te halen", vertelt toernooidirecteur Léon Ravestein. "Met zijn expertise, passie kennis van het evenement kan hij de organisatie van het toernooi verder brengen. We willen met de tijd blijven meegaan, daar kan Peter ook een mooie bijdrage aan leveren."

Het Nederlands team won afgelopen zomer de Honkbalweek. De eerstvolgende editie is in de zomer van 2024. Dan staat van 12 tot en met 19 juli Haarlem weer in het teken van honkbal. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52