Ga naar Content

Telstar-trainer Mike Snoei baalt van schorsing Koeman Jr: "Niemand geblesseerd geraakt''

Telstar speelt vanmiddag tegen FC Dordrecht. In Zuid-Holland wacht een confrontatie met de huidige nummer zestien van de eerste divisie. Het verschil op de ranglijst is slechts drie punten. "De teams zijn aan elkaar gewaagd, het wordt een pittige wedstrijd", vertelt Snoei.

Mike Snoei - Foto: Joris Verwijst/Orange Pictures

Na de overwinning op Jong AZ van afgelopen week is Telstar momenteel terug te vinden op tiende plaats. Toch is Snoei waakzaam voor Dordrecht. "Er komt een pittig programma aan met drie wedstrijd in zes dagen. Ook voor FC Dordrecht moeten we waken. Aliou Balde is de opvallendste speler bij hen. We hebben de jongens wat maniertjes meegegeven om hem af te stoppen. We gaan morgen zien of dat lukt."

Schorsingen 

De ziekenboeg van Telstar stroomde de afgelopen weken langzaam leeg. Zo keerde David Min en Jay Kruiver terug in de selectie. Toch moet Snoei een vijftal spelers missen. Yaël Liesdek herstelt nog van een schouderoperatie. Anass Najah liep de laatste wedstrijd tegen zijn vijfde gele kaart aan en is daardoor één duel geschorst. Ook Ronald Koeman Jr. moet de wedstrijd tegen Dordrecht vanwege een schorsing laten schieten.

"Daar ziet het er wat vervelender uit dan dat het in werkelijkheid was''

Telstar-trainer Mike Snoei

Koeman Jr. werkte in de laatste wedstrijd tegen Jong AZ-middenvelder Nick Koster tegen de grond. Toch is trainer Snoei niet te spreken over de drie wedstrijden schorsing die zijn doelman kreeg. "De schorsing van Ronald is wel wat fors. Hij heeft een blanco strafblad, dat mag best meewegen. De KNVB heeft de beelden teruggekeken. Daar ziet het er vervelender uit dan dat het in werkelijkheid was. Er is niemand geblesseerd geraakt. De speler die op de grond lag, stond zelfs na een minuutje weer op.'' 

"Blommestijn speelt morgen mee met Telstar het onder-21"

Telstar-trainer Mike Snoei

Tot slot missen de Witte Leeuwen ook nog Koen Blommestijn. De aanvaller speelde zijn laatste wedstrijd op 30 september tegen Jong FC Utrecht. Toch is er een stip aan de horizon voor de aanvaller. "Blommestijn speelt morgen met het onder-21. Hij kan een uur spelen en als dat goed gaat, is hij echt weer op de goede weg."

De wedstrijd tussen Telstar en FC Dordrecht begint morgen om 16.30. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52