Ga naar Content

Telstar kapot gespeeld door FC Twente: "Eerste helft was eenrichtingsverkeer"

Het percentage balbezit bij FC Twente - Telstar zei alles over de wedstrijd. In de eerste helft tikte die de 81 procent om 19 procent aan in het voordeel van de Tukkers. "We kregen heel weinig druk op de bal", zegt Thomas Oude Kotte na de 3-1 bekernederlaag.

Thomas Oude Kotte: "Iets te passief van onze kant" - NH Sport

Oude Kotte moest in de eerste helft heel erg achteruit met zijn ploeg. Na rust lag er beduidend meer ruimte om te voetballen voor de Velsenaren. Bij een corner was de centrale verdediger zelfs de trefzeker. Het was het startsein, maar een echt slotoffensief zat er niet meer in.

Snoei gaf gisteren bij de training aan dat hij met Telstar de huid zo duur mogelijk wilde verkopen. Tegen de nummer vier van de eredivisie bleken De Witte Leeuwen niet bij machte om er echt een wedstrijd van te maken. Na afloop zag de trainer wel dat zijn ploeg helemaal kapot was, omdat het veelal achter de bal aan moest lopen.

Tekst gaat verder onder de video.

Mike Snoei: "Het was te weinig om het Twente echt lastig te maken" - NH Sport

Vrijdag speelt Telstar in de competitie thuis tegen Jong AZ. Ook die wedstrijd is live op de radio te volgen bij NH Sport. Morgenavond kun je vanaf 18.30 uur naar een extra radio-uitzending van NH Sport luisteren. Dan worden de bekerwedstrijden Excelsior - AZ, sc Heerenveen - FC Volendam en FC Den Bosch - Ajax gespeeld.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52