Ga naar Content

Zieke Mike Snoei voelt zich stukken beter dankzij drie punten Telstar: "Ontlading is enorm"

Telstar boekte vandaag een verdiende 1-0 overwinning op FC Den Bosch. Trainer Mike Snoei was net als veel van zijn spelers getroffen door de griep, maar de drie punten deden hem uiteindelijk veel goed. "We hebben ervoor gestreden."

Telstar-trainer Mike Snoei: "De ontlading is enorm" - NH Sport

Bij Telstar was er een hoofdrol weggelegd voor Anwar Bensabouh. De middenvelder droeg de aanvoerdersband omdat Glynor Plet vanwege de griep niet vanaf het eerste fluitsignaal kon beginnen. Bensabouh was daarnaast een van de gevaarlijkste mensen aan de zijde van Telstar. De 23-jarige Amsterdammers trof twee keer het aluminium. Bij de tweede inzet stond Tom Overtoom gelukkig op de goede plek om de bevrijdende 1-0 binnen te schieten. 

Anwar Bensabouh: "Gelukkig kwam Tom Overtoom aanrennen" - NH Sport

Speelschema

Telstar speelde bijna vier weken geen officieel duel vanwege het WK voetbal in Qatar. Na het duel tegen Den Bosch volgt aanstaande vrijdag MVV en daarna heeft de ploeg van Mike Snoei weer drie weken geen wedstrijd. "Het is lastig", aldus Snoei over de gekke situatie. "Maar dit zijn twee finaletjes. Dit heb ik ze goed proberen duidelijk te maken en dan zien de spelers zelf ook dat er best wel wat te halen valt."

Mike Snoei en Anwar Bensabouh over het vreemde speelschema in de eerste divisie - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Kijk elke maandag om 17.10 uur naar NH Sport op tv
  • Luister op vrijdag van 19-22 uur en zondag van 17-19 uur naar NH Sport op NH Radio
  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
Tips of opmerkingen? Mail naar [email protected] of bel 088 - 850 51 52