Ga naar Content

Tweede verdachte uit Hilversum vast voor betrokkenheid bij dodelijke steekpartij in Beverwijk

Een man van 22 uit Hilversum is vanmorgen aangehouden als verdachte van de dodelijke steekpartij in Beverwijk twee weken geleden. Een paar dagen na de steekpartij werd al een eerste verdachte opgepakt, ook een Hilversummer (21).

Foto: NieuwsFoto.nl / Chris Soellaart & Nikos van Kempen

De mannen worden ervan verdacht op woensdag 19 oktober aan de Parallelweg in Beverwijk zeker drie mensen te hebben neergestoken. Alle slachtoffers raakten gewond en moesten met spoed naar het ziekenhuis. Een 20-jarige man uit Purmerend overleed nog dezelfde avond aan zijn verwondingen.

Lees ook

De 22-jarige Hilversummer werd vanmorgen aangehouden. Hij zit vast en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Er wordt nog onderzoek gedaan naar zijn betrokkenheid bij de steekpartij. De andere verdachte zit ook nog steeds vast en wordt nog verhoord.

Onderzoek gaat door

De recherche laat weten dat het onderzoek naar de steekpartij nog niet klaar is. Er wordt onder meer nog gezocht naar camerabeelden. Mensen die de bewuste avond iets gezien hebben en misschien zelfs gefilmd worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

Tip ons!

💬 Stuur een Whatsapp-bericht met een tip, foto of video naar 06-30093003 (handig om op te slaan in je telefoon)!

📧 Contacteer de redactie of journalisten bij jou in de buurt via ons tipformulier.

Op de hoogte blijven?

🔔 Blijf op de hoogte van nieuws uit jouw regio, download de gratis NH Nieuws-app via de App Store of de Google Play Store.