Ga naar Content

Dode en twee gewonden na steekpartij bij partycentrum in Beverwijk; dader(s) nog spoorloos

Na de steekpartij aan de parallelweg in Beverwijk gisteravond is een man uit Purmerend (20) overleden. Een andere man, ook uit Purmerend (20) en één uit Den Haag (21) moesten naar het ziekenhuis. De politie laat weten dat nog niemand is opgepakt. 

Foto: NieuwsFoto.nl / Chris Soellaart & Nikos van Kempen

Rond 22.45 uur gisteravond kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan het industrieterrein langs de Parallelweg. Mogelijk zou het gaan om een vechtpartij na een feest in een partycentrum aan die weg.

In eerste instantie vond de politie de twee mannen uit Purmerend ietsje verderop, op de kruising de Parallelweg en de Ringvaartweg. De politie begon de later overleden man meteen te reanimeren. Beiden moesten met spoed naar het ziekenhuis. De andere man kon later in de nacht weer naar huis. Later troffen agenten in de buurt ook de Haagse man met een steekwond aan. Hij is ook naar het ziekenhuis gebracht.

Hoeveel mensen precies gevochten en gestoken hebben, is niet duidelijk. Ook over het waarom is nog niets bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Meer nieuws uit de IJmond?

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit de IJmond. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws

📰 Volg de laatste berichtgeving altijd via NHNieuws.nl/IJmond

🔔 Download de app en krijg een melding bij belangrijk nieuws uit jouw buurt

📧 Stuur ons jouw tips op [email protected]

✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]