Ga naar Content

Nabestaanden Sumanta in spanning na mogelijke doorbraak: "We zijn erg emotioneel"

De ouders van Sumanta Bansi reageren 'erg geëmotioneerd' op de nieuwe ontwikkelingen in de zoektocht naar het lichaam van hun dochter. Dat laat hun advocaat, Maartje Schaap, weten aan NH Nieuws. 

Foto: Inter Visual Studio

Er lijkt een doorbraak te zijn in de al vier jaar durende vermissingszaak van de Hoornse studente nadat verdachte Manodj B. - die afgelopen zomer tot vijftien jaar cel werd veroordeeld - vanmorgen plots meer losliet over waar hij het lichaam van Sumanta gedumpt zou hebben. 

B. deed dat op aandringen van zijn nieuwe advocaat, die hem onder druk heeft gezet om een einde te maken aan de al jaren durende onzekerheid voor de familie van Sumanta. Manodj B. heeft daarop verteld waar het lichaam van Sumanta zou liggen. Een grote zoektocht volgde, waarbij al snel bekend werd dat er menselijke resten zijn gevonden. 

Lees ook

Familie erg geëmotioneerd

De familie van Sumanta volgt de ontwikkelingen op de voet.

De ouders van Sumanta zijn erg emotioneel over de nieuwe ontwikkelingen. Ze vertellen in spanning de ontwikkelingen in het onderzoek af te wachten. 

De familie hoopt na al die jaren vooral op duidelijkheid. Sumanta's moeder Sharmila deed afgelopen zomer in de rechtbank al een zeer emotionele oproep aan verdachte Manodj B. en smeekte hem om eindelijk eens te gaan praten over wat hij met haar dochter gedaan heeft. 

Lees ook

Dit is een bericht van de gemeenschappelijke Westfriese nieuwsredactie

Meer nieuws uit West-Friesland?
💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookgroep Nieuws uit West-Friesland. Reageer, discussieer en deel jouw nieuws
📧 Stuur ons jouw tips op via [email protected] of app ons via 06-23405405
✏️ Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]