Ga naar Content

Telstar-trainer Jonker: "Zwaar en uiteindelijk teleurstellend seizoen"

Met nog twee wedstrijden te gaan nadert het einde van het seizoen voor Telstar. "Als je de balans moet opmaken dan is het heel zwaar geweest en ook uiteindelijk teleurstellend", aldus trainer Andries Jonker.

Telstar-trainer Jonker: "Zwaar en heel teleurstellend seizoen" - NH Nieuws

"Wij willen niet staan waar wij nu staan", vervolgt de trainer. Jonker draagt meerdere redenen aan voor de povere prestaties van Telstar. Zo heeft Telstar bijvoorbeeld het hele seizoen veel blessures gehad. Jonker geeft ook aan dat het heeft ontbroken aan een ervaren speler. "Het is alles bij elkaar. Je kan niet zeggen het kwam door corona. Wij hebben er alles aan gedaan, maar hebben ook fouten gemaakt", is Jonker eerlijk.

"Wij hebben er alles aan gedaan, maar hebben ook fouten gemaakt"

telstar-trainer andries jonker

Telstar - Jong Utrecht

Vrijdag speelt Telstar de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Keeper Ronald Koeman jr. is nog niet fit. Ook reservekeeper Abdel El Ouazzane had deze week klachten waardoor het nog niet bekend is wie er vrijdag op goal staat. Randy Wolters is voor vier wedstrijden geschorst en dus niet van de partij.

Telstar staat op een zestiende plek. Jong AZ staat met vier punten meer op plek vijftien. Toch is trainer Andries Jonker strijdvaardig. "Wij kijken altijd naar boven. Vier punten uit twee wedstrijden kunnen wij halen en dus kijken wij naar boven."

Twijfelgevallen:

- Glynor Plet
- Abdel el Ouazzane
- Siebe Vandermeulen (ziek) 

Geblesseerd: 

- Ronald Koeman jr.
- Anthony Berenstein
- Yaël Liesdek
- Rein Smit

Telstar-traienr Andries Jonker: "Vier punten uit twee wedstrijen kun je halen dus kijken wij naar boven" - NH Nieuws

Telstar - Jong FC Utrecht is vrijdag live te horen op de radio bij  NH Sport. 

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]