Ga naar Content

Opmerkelijk keepersprobleem bij Telstar: El Ouazzane valt voor tweede keer uit

Het zit de keepers van Telstar dit seizoen niet mee. Tegen VVV Venlo ontbrak eerste doelman Ronald Koeman jr. door een blessure en zijn vervanger Abdel El Ouazzane kon na ruim een uur spelen niet verder. De reden: verkeerde voeding in de rust. "Ik kon niet meer goed functioneren."

Een hele zure avond voor uitvallende doelman Abdel El Ouazzaen - NH Nieuws

De gedwongen wissel van El Ouazzane kwam zeer ongelegen, want trainer Andries Jonker kon daardoor een veldspeler minder wisselen. "Dit draagt bij aan het puntverlies." Telstar verloor in Limburg-Noord met 3-2 van VVV-Venlo.

Trevor Doornbusch

Het keepersprobleem is wel symbolisch voor de vele fysieke tegenslagen waar Telstar dit seizoen mee te maken heeft. De ene periode zijn het blessures en even later hebben de Witte Leeuwen te maken met veel coronabesmettingen of een griepgolf. "Ik heb dit echt nooit meegemaakt." Het laatste gedeelte tegen VVV stond Trevor Doornbusch onder de doellat. En ook hij heeft als derde keeper al de nodige wedstrijden gespeeld.

Tekst loopt door onder de video.

Andries Jonker zoekt naar verklaring voor het keepersprobleem - NH Nieuws

Tweede keer

Voor El Ouazzane betekende dit de tweede keer dat hij het veld vroegtijdig moest verlaten. Eerder dit seizoen gebeurde dat thuis tegen FC Volendam (1-5). Toen was een blessure de oorzaak.

Tekst loopt door onder de video.

Voor de tweede keer valt doelman Abdel El Ouazzane uit dit seizoen - NH Nieuws

Het is nog onduidelijk hoe lang Koeman jr. geblesseerd is, maar El Ouazzane liet weten dat hij volgende week vrijdag gewoon weer inzetbaar is. Telstar speelt dan in eigen huis tegen FC Eindhoven.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]