Ga naar Content

Doelpuntenmaker Molenaar na stunt Telstar: "We speelden Excelsior van de mat"

Telstar boekte vanavond tegen Excelsior zijn meest aansprekende resultaat van het seizoen. De ploeg van Andries Jonker verbaasde vriend en vijand en won met 1-4 in Rotterdam. Verdediger Jip Molenaar was verantwoordelijk voor de tweede treffer van de Witte Leeuwen en glunderde na afloop van oor tot oor. "Ik stond af en toe echt te genieten in het veld."

Jip Molenaar zag dat Excelsior van de mat werd gespeeld - NH Sport

Belangrijke treffer

De centrale verdediger maakte na bijna een half uur spelen de tweede treffer van Telstar. Het was voor de voormalig speler van FC Volendam zijn eerste doelpunt in de eerste divisie. Het doelpunt van Molenaar bleek op een goed moment te vallen. Excelsior kwam de klap uiteindelijk niet meer te boven.

Jip Molenaar over zijn belangrijke 0-2 - NH Sport

Genieten

Telstar-trainer Andries Jonker zag zijn ploeg dus stunten in Rotterdam. Jonker genoot met volle teugen van zijn ploeg, die misschien wel zijn beste wedstrijd van het jaar had gespeeld. Volgens de trainer paste de zege absoluut in een rijtje van meerdere goede prestaties dit seizoen. 

Andries Jonker zag dat zijn tachtische plan goed uit de verf kwam - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]