Ga naar Content

Jong Oranje-back Mitchel Bakker snel in het grote Oranje? "Van Gaal nog niet gebeld"

Voetballer Mitchel Bakker uit Purmerend komt komende week in actie voor Jong Oranje dat tegen Jong Bulgarije en Jong Zwitserland speelt. "Het voelt fijn om hier weer te zijn met de jongens", vertelt Bakker.

Mitchell Bakker in actie bij Jong Oranje - Foto: Pro Shots / Paul Meima

Zodra de voetballer weer in Nederland is, dan bezoekt hij even zijn familie Purmerend. "Ik doe niets bijzonders. Ik ben gezellig bij mijn familie en vrienden."

"Louis heeft nog niet gebeld"

voetballer mitchel bakker

Nederlands elftal

De 21-jarige Bakker maakte deze zomer over van Paris Saint-Germain naar het Duitse Bayer Leverkusen. In de sterke Bundesliga is de Noord-Hollander een vaste waarde als linksback. Je kan zeggen dat het Nederlands elftal lonkt. "Natuurlijk hoop je daar op. Iedereen wil dat denk ik wel. Louis heeft nog niet gebeld", aldus een lachende Bakker.

Tekst loopt door onder de video.

Mitchell Bakker: "Louis heeft nog niet gebeld" - NH Nieuws

Jong Oranje is bezig met kwalificatie voor het EK. Vrijdag speelt Jong Oranje in Sofia tegen Jong Bulgarije. Dinsdag staat het cruciale duel tegen koploper Jong Zwitserland op het programma. "Twee pittige, belangrijke wedstrijden. Wij willen naar het EK en moeten zes puntjes pakken", is Bakker duidelijk.

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]