Ga naar Content

Tadic vindt verlies Ajax ongelooflijk: "Benfica had één kans en één doelpunt"

"Heel zuur" noemt trainer Erik Ten Hag de 0-1 nederlaag tegen Benfica waarmee zijn ploeg werd uitgeschakeld in de Champions League. Hij vindt dat Ajax bijna alles goed deed gisteravond. "Benfica had één kans en één doelpunt. Dat is ongelooflijk", aldus aanvoerder Dusan Tadic.

De reacties van Dusan Tadic en Erik ten Hag na Ajax - Benfica - NH Sport

Volgens Ten Hag domineerde zijn ploeg de wedstrijd. "Zowel in balbezit, als ook verdedigend. Ze kwamen er niet eens uit. Je zag hoeveel moeite ze met ons hadden."

"De eerste helft was goed. We hadden kansen en het was dynamisch. We hebben balbezit. De tweede helft waren er momenten waar het beter kon", vult Tadic aan. 

"De eerste helft was goed. We hadden kansen en het was dynamisch"

AJax-aanvoerder Dusan Tadic

Ten Hag en Tadic geloven niet dat de uitschakeling effect zal hebben op de rest van het seizoen. "Als je op dit niveau blijft spelen, en dat is niet makkelijk, daar zullen we de energie weer voor moeten vinden, en dan leren van die kleine fouten. Dan kan het een mooi slotstuk van het seizoen worden."

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]