Ga naar Content

Jonk na desastreuze eerste helft FC Volendam: "In het mes gelopen van Excelsior"

FC Volendam kreeg vanavond in eigen huis een ongenadig hard pak slaag van concurrent Excelsior. In Volendam werd het 2-5 voor de Rotterdammers en dus was iedereen in het vissersdorp terneergeslagen. Trainer Wim Jonk zag zijn ploeg desastreus aan de wedstrijd beginnen en in de tweede helft bleek die schade niet meer te repareren. "We kregen ze nog wel aan het wankelen."

Wim Jonk zag dat de opgelopen schade niet meer te herstellen was - NH Sport

Net zoals zijn trainer, kon aanvoerder Damon Mirani niet de vinger op de zere plek leggen voor de dramatische start van de koploper van de eerste divisie. Mirani dacht dat het misschien kwam door de spanning die komt kijken bij dermate belangrijke wedstrijden. De Monnickendammer nam het daarnaast op voor zijn teamgenoot Mike Eerdhuijzen, die een aantal keren opzichtig in de fout ging. 

Damon Mirani neemt het op voor teamgenoot Mike Eerdhuijzen - NH Sport

Nieuw contract

Vlak voor de aftrap bracht commercieel directeur Jan Smit naar buiten dat FC Volendam en trainer Wim Jonk dicht bij een contractverlenging zijn. Volgens Jonk heeft Smit echter zijn mond voorbij gepraat en zijn de onderhandelingen nog in volle gang. 

Wim Jonk over zijn contractverlenging - NH Sport

Lees ook

💬 Wil je niets missen van NH Sport?

  • Like onze Facebookpagina of volg ons op Twitter
  • Luister elke vrijdag tussen 19.00 uur en 22.00 uur en zondag tussen 18.00 uur en 19.00 uur naar de sportuitzending op NH Radio
  • Op tv is NH Sport iedere maandag om 17.10 uur te zien en talkshow De Aftrap iedere vrijdag om 17.10 uur en daarna elk uur in de herhaling 
Tikfout gezien? Laat het ons weten via [email protected]